Elcyklar

Superbe 1

Winther Superbe 1-serien består av elcyklar som fokuserar på enkelhet. Superbe 1 är fylld med komfort så som upprätt körställning, lätt påstigning och god balans. Kombinerat med en hög utrustningsnivå är Superbe 1 lätthanterlig och perfekt för vardagen. Alla våra Superbe 1 är utrustade med en frontmotor.

Se serien

Superbe 2

Winther Superbe 2-serien är en fullblods-elcykel för vardagen. Med Superbe 2 får du alla de idealiska egenskaperna som till exempel en centrummotor, vilket betyder att tyngdpunkt och balans är optimal. Superbe har en upprätt körställning och bekväm påstigning, vilket tillsammans med sin kvalitetsutrustning gör vardagslivet lätt att ta sig igenom. Alla våra Winther Superbe 2 är utrustade med en centrummotor.

Se serien

Superbe 3

Superbe 3-serien fokuserar på enkelhet och lätt hantering. Superbe 3 är en lätt elcykel med upprätt körställning och smidig påstigning. Dessutom har cykeln en fjädrad gaffel och sadelstolpe och är utrustad med en centrummotor som gör att tyngdpunkten och balansen är optimal. Sammantaget skapar detta en ultimat vardags-elcykeln med högklassig komfort.

Se serien

Winther E1

E1-serien är en stilfull elcykel byggd på den ikoniska Black Winther-serien. Kombinerat med en rå framtoning skapar detta en mångsidig elcykel full av komfortelement som gör din vardag lite enklare. Elcykeln är lämpad för dem som cyklar dagligen. Oavsett om det är pendling eller på fritiden så är E1 ett säkert val. Winther E1 är utrustad med en frontmotor.

Se serien

Winther Cargo

Winther Cargo-serien utgörs av stilfulla elcyklar med ett centralt fokus på användbarhet. Kombinerat med en bekväm körställning och en kraftfull elmotor betyder det att Cargo kan hantera alla utmaningar. Cargo skiljer sig från den typiska elcykeln med sin praktiska front-pakethållare, vilket gör det möjligt att hantera extra mycket last, som nästan inga andra elcyklar klarar av. Samtidigt skapar front-pakethållaren en rå och unik look. Cargo är extremt lämplig för dig som dagligen cyklar genom stadens gator och använder din cykel till allt.

Se serien