Dam

City

En snabbare och roligare vardag

Med våra citycyklar kan vi leverera ett starkt sortiment, som kan tillgodose alla behov från vardagsbruk till långa turer. Det är fokus på funktionalitet, komfort och design, och därför är alla våra citycyklar tillverkade i aluminium och utrustade med pakethållare och skärmar.

City

Shopping

Skapad för vardagliga ändamål

Ett av Winthers mer klassiska program är Winther-serierna. Dessa serier finns i flera utföranden och kategoriseras efter den färg du drömmer om. Här kan vi bland annat nämna Green Winther och Black Winther. Detta gör att du enkelt kan välja din drömcykel. Winthers shoppingcyklar kännetecknas av låga insteg och full utrustning som till exempel korg.

Shopping

Cargo

Ta med dina saker utan problem

Winther Cargo finns både som vuxencykel, elcykel och barncykel. Cargo har en hög lastkapacitet tack vare den kraftiga främre pakethållaren, som gör det enkelt att ta med sig extra packning på turen. Den främre pakethållaren är monterad nere vid hjulnavet för maximal stabilitet. Winther Cargo-cykeln är idealisk för dig som använder din cykel varje dag, för alla sysslor, och uppskattar komfort och funktionalitet.

Cargo